Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Co má dělat pracující žena, aby nepřibrala? Prozradil Petr Havlíček

28.1.2021 | Redakce

Výživový expert Petr Havlíček známý z pořadu Jste to, co jíte se podělil s Petrou Řehořkovou o své poznatky z oblasti výživy a zdravého životního stylu.

Celý článek

Petr Kolář: Mám modrou knížku na astma, i když jsem zdravej

7.1.2021 | Redakce

Petr Kolář vypráví Petře Řehořkové o svém mládí a začátku kariéry, o svých studiích a o písničce Ještě že tě, lásko mám, kterou složil Karel Svoboda jako věnování své manželce Vendule.

Celý článek

Kateřina Neumannová o mužích ve svém životě

5.1.2021 | Redakce

Kateřina Neumannová se rozpovídala o svém rodinném životě, o sportovních ambicích své dcery a o divokém návratu letadlem po úspěchu na olympijských hrách v Naganu.

Celý článek

František Straka vypráví o námluvách své současné manželky.

3.12.2020 | Redakce

Fotbalový trenér a bývalý fotbalový reprezentant František Straka povídá Petře Řehořkové o své manželce, o jejich domácnosti a pořádcích v kuchyni a samozřejmě také o fotbale.

Celý článek

Porty: YouTuber, který vyhrál Českého slavíka

26.11.2020 | Redakce

Porty vypráví Petře Řehořkové o svém vítězství v anketě Český slavík, o svém mladém publiku a o svém komplikovaném postoji ke své popularitě.

Celý článek

Martin Fenin o svém pádu z okna

12.11.2020 | Redakce

Bývalý fotbalový reprezentant Martin Fenin navštívil terasu Petra Show a rozpovídal se o svém působení v Německu, pádu z okna, o svém návratu k fotbalu a stále růžovější budoucnosti.

Celý článek

Co by na svém vzhledu vylepšil Jiří Krampol?

30.10.2020 | Redakce

Jiří Krampol navštívil Petru Řehořkovou na její klinice estetické medicíny a zvažuje možná vylepšení. Kromě toho s Petrou probírá svůj vztah k technologiím a především ke svému telefonu.

Celý článek

Richard Krajčo: Napsal poslední hit pro Gotta?

15.10.2020 | Redakce

Jaké zážitky má z boje s nemocí COVID-19 a jaký je příběh poslední písně Karla Gotta? To Petře Řehořkové prozradil zpěvák a frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo.

Celý článek

Marian Vojtko prozradil, jak sbalil přítelkyni. A co děti? Budou?

7.10.2020 | Redakce

Zpěvák Marian Vojtko vzal trochu vítr z plachet svým početným fanynkám, když se v Petra Show Petry Řehořkové zmínil o přítelkyni. Jsou už nějaký pátek spolu a navíc přidal, že by se už ve svých 47 letech vůbec nebránil potomkovi.

Celý článek

Co Petře Řehořkové prozradila ministryně Maláčová?

25.9.2020 | Redakce

Tentokrát na terasu Petra Show dorazil host politického charakteru. Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová povídala o svých studiích, práci a o tom, jak se dostala na post ministryně.

Celý článek

Vendula Pizingerová o svém těhotenství

6.9.2020 | Redakce

Vendula Pizingerová dorazila na terasu Petra Clinic v dobré náladě a velmi těhotná. Rozpovídala se o svých dětech, o porodu a o aktivitách s Kapkou naděje.

Celý článek

Raego: O šikaně, akné a hubnutí

21.8.2020 | Redakce

Rapper Ladislav Raego Pham vypráví Petře Řehořkové o svém dětství, šikaně, o problémech s obezitou a jizvami po akné a o začátcích své úspěšné kariéry.

Celý článek

Jana Paulová si dává pauzu od hraní

20.8.2020 | Redakce

Známá herečka popisuje, jak a proč si užívá odpočinek od hraní, vypráví o své kapele a koncertech a také o svých současných aktivitách.

Celý článek

David Suchařípa prozradil, proč se nestyděl nahý před Janou Paulovou

17.8.2020 | Redakce

Herec David Suchařípa a moderátorka Petra Řehořková na terase Petra Clinic tentokrát perlili. Rozhovor se točil kolem lechtivých témat porodů, sexu a nahoty. V Petra Show ale také zabrousili ke koníčkům Davida Suchařípy, kterého si divačky asi nejvíc pamatují z Ordinace v růžové zahradě.

Celý článek

Kouč Jan Mühlfeit v Petra Show: Skvělé povídání o manželce, práci i blázinci

30.7.2020 | Redakce

Mentální kouč Jan Mühlfeit se na střeše Petra Clinic rozpovídal o tom, jak to doma vede se svojí manželkou Radkou. Moderátorka Petra Show z něj vytáhla takové podrobnosti, že možná ani o nich mluvit nechtěl.

Celý článek

Kuchař Jirka Babica: Jak to má s Pohlreichem? Na pohodu nebo ho nemusí?

27.7.2020 | Redakce

Národem milovaný i nenáviděný kuchař Jiří Babica se pustil do křížku s moderátorkou Petrou Řehořkovou v její Petra Show.

Celý článek

Youtuberka Mína: Přežila rakovinu a teď je z ní hvězda internetu

17.7.2020 | Redakce

Mína, úspěšná youtuberka a influencerka, která v těchto dnech slaví plnoletost, usedla vedle moderátorky Petry Řehořkové ke zpovědnímu stolečku. A spustila! Moderátorce Petra Show dala málo šancí k dialogu. A Petra se ani nesnažila, protože povídání Míny bylo hodně zajímavé! Co se na střeše Petra Clinic probíralo?

Celý článek

Znáte tiktokera Adama Kajumiho? Poznejte hvězdu stále populárnější sociální sítě

10.7.2020 | Redakce

Adam Kajumi čelil otázkám Petry Řehořkové ohledně sociální sítě Tik Tok, své bývalé přítelkyně a pozitivních i negativních aspektech popularity.

Celý článek

Otázky na tělo Marka Vašuta? Petra Řehořková se toho nebojí!

2.7.2020 | Redakce

Pokud patříte mezi fanoušky Marka Vašuta, máte příležitost nahlédnout do jeho soukromí. Slavný herec promluvil na slunné terase Petra Show.

Celý článek